Autópályás gumidefekt mentés az egész M7-es területén

 
Hívjon és a segítségére sietünk éjjel-nappal a hét minden napján!

Tel.: 06-30/450-1788


Autópályán kapott defektet? Nálunk semmi nem akadály, mi segítünk! Jól látható felmatricázott szerviz autóink alkalmasak autópályán, bármilyen autóúton defektet kapott autó mentésére. A defektje kijavításában vagy a gumi átszerelésében tapasztalt kollégáink segítenek önnek a helyszínen.

 

mobilgumi 9Az  autó defektet kap az autópályán, nincs pótkerék vagy szerszám hogy kicserélje a gumit, vagy nem tudja a beszorult csavarokat meglazítani, vagy sohasem szerelt kereket és nem is ért hozzá. Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk segít megoldani ezeket a helyzeteket.

 

A mobil gumis szervizautónk bármilyen személygépkocsi és kis haszonjármű gumi és felni szerelésére alkalmas, a csavarok meglazításához nagynyomású kompresszoros szerszámokkal rendelkezünk. Bárhol történik az M7-es autópályán Önnel és autójával a defekt, akár egy mező közepén robban le terepjárója, a hibát teljes mértékben kezelni tudjuk.

 

Az elakadást jelző háromszöget lakott területen belül minimum 50 méteres távolságban, azon kívül lévő területen legalább 100 méteres távolságban, autópályán legalább 150 méteres távolságban helyezze el az autó mögött.

 

 

mobilgumis 9Miután a baj megtörtént, hívja telefonszámunkat! 06-30/450-1788

 

A kért adatok:

  • nevét vagy cégadatait
  • telefonszámát
  • fizetési módot (készpénz, átutalás, egyéb)
  • adja meg a helyszínt
  • autó pontos típusát
  • kerekek adatait
  • gumik adatait

Ezután csak meg kell várnia, hogy kollégánk a helyszínre érkezzen, és szakszerűen elvégezze a javítást. A módszer, vagy javítjuk a gumiabroncsokat,  ha azok sérülése még megengedi, vagy pedig a kereket cseréljük le.

 

24 órás ügyelet


Kollégáink egész nap az Ön szolgálatában. Kátyúba hajtott, defektet kapott, padkától sérlült meg a felni, kiszakadt a gumiabroncsa? Nincs ideje, vagy esetleg nem tudja elvinni gumishoz? Munkatársaink 24 órás ügyeletben állnak az Ön rendelkezésére!

hivjon gomb